Perhatian kepada PECINTA MADU LEBAH!!! Bagus untuk kesihatan Jantung, Kolesterol Tinggi, Asthma, Gerd, Gastrik dan Strok

Madu Tualang Raw original mempunyai kesan penawar yang sangat mujarab. Madu Tualang Raw Sifubee jawapan bagi madu terbaik dari segi kualiti keaslian, kesan positif yang cepat dan pada harga yang berpatutan dan berbaloi…

TONTON DULU VIDEO MENARIK INI
HAMPIR 10 TAHUN
AMALKAN MADU TUALANG RAW SIFUBEE

Allah s.w.t telah menjelaskan khasiat madu lebah dalam al-Quran (Surah 16 ayat 68-69) dan beberapa kitab agama samawi yang lain.

(Dengan itu) akan keluarlah dari dalam badannya minuman (madu) yang berlainan warnanya, yang mengandungi penawar bagi manusia (dari berbagai-bagai penyakit).

TAHUKAH ANDA?! APAKAH PUNCA BERLAKU MASALAH KESIHATAN PADA TUBUH

Kuman dan Bakteria

Banyak Sel Radikal Bebas

Makanan Tidak Sihat

Tekanan Perasaan atau Stress

Persekitan Tercemar

Tersalah Mengamalkan Produk atau Ubat

ANDA PERASAN TAK, SEMAKIN BERTAMBAH USIA, SEMAKIN BERTAMBAH KURANG ANTIBODI DAN IMUN KITA. INILAH PUNCA TUBUH SEMAKIN LEMAH DAN TERDEDAH DENGAN PENYAKIT

Kami faham ramai yang kami jumpa pandang sebelah mata je khasiat makan madu dan banyak tuduhan yang tidak benar mengenai madu lebah. Percayalah lebih 20 tahun kami sangat menjaga kepercayaan pengguna madu lebah kami.

Alhamdulilah lepas amalkan Madu Tualang Raw Sifubee memang puas hati dan terasa kesan positifnya bertenaga tiap hari.  Kini ramai menjadi pengguna setiap bulan produk madu lebah kami ni…

Klik gambar dibawah untuk lihat testimoni

APA YANG ‘BEST’
MADU TUALANG ?

Kajian penyelidikan di bawah membuktikan madu tualang adalah salah satu ‘Superfood’ yang mempunyai khasiat yang sangat tinggi.

Siapa yang Wajib Kena Mula Makan atau Amalkan

Jom Lihat Apa Pengguna Kami Kata

MADU TUALANG RAW SIFUBEE ni selamat ke?

Sangat selamat insya-Allah, kami sentiasa memastikan kualiti produk kami sentiasa mematuhi Peraturan dan Akta Keselamatan Makanan 1983 (KKM).

  1. Ujian Makmal: Institut Genom Malaysia

VARIASI JENIS MADU TUALANG RAW SIFUBEE >  TERBUKTI ASLI (UJIAN MAKMAL)

2. Ujian Makmal Dari Pelanggan Yang Hantar Sendiri

Ramai diluar sana yang berani menggunakan produk yang tidak diuji di makmal, mula-mula pakai memang okey tapi bila kelamaan akan memberi kesan yang BURUK pada paras gula dalam darah, waktu tu menangis kat bucu katil pun takda guna dah, so kita jangan jadi macam tu.. Madu Tualang Raw Sifubee ni memang kami pantau dengan ketat dan selamat untuk digunakan..

Siapa Kami?

Syarikat kami SIFUBEE SDN. BHD. merupakan antara pembekal terbesar madu tualang RAW di Malaysia sejak 20 tahun yang lalu. Pengasas syarikat (Gambar di atas) Tuan Bahrin @ Sifubee berpengalaman berburu madu lebah tualang dan sering berkongsi ilmu madu lebah kepada ramai pengamal madu untuk menjadikan madu lebih berkesan sebagai penawar penyakit tertentu.

Kami yakin pengamal madu sangat menitikberatkan kualiti keaslian dan kualiti madu yang berasal dari hutan hujan tropika seluruh Nusantara. Begitu juga kami, kepercayaan antara kunci utama perniagaan kami bertahan sejak 20 tahun yang lalu. Tujuan kami adalah satu iaitu mengangkat madu sebagai penawar petunjuk wahyu yang dapat membantu anda semakin sihat dan berkah.

Sila tonton video pengambilan madu kami di bawah

Ribuan telah mengamalkan Madu Sifubee sejak 20 tahun lalu

Pameran Madu Sifubee

Sifubee di lokasi pokok tualang

Team Madu Tualang RAW Sifubee

XPDC Sifubee dan geng lebah

Promosi Madu Sifubee

Jangan Tunggu Lagi Jom Tempah Sekarang!

***Stok madu hanya bergantung kepada lebah jadi ianya sangat TERHAD***

KAMI NAK BERI HARGA PROMOSI HARI INI UNTUK PEMBELI TERAWAL BELIAN MADU 1KG

JAMINAN KUALITI 100% ASLI UJIAN MAKMAL

2x GANDA ‘MONEY BACK GUARANTEE

Kami SANGAT YAKIN Madu Tualang RAW Sifubee akan bantu anda keluar dari pelbagai masalah kesihatan yang sering menggangu anda.

Sebab itulah, kami berusaha mendapatkan madu yang benar-benar berkualiti dan asli agar anda mendapat kesan yang positif. Kami tidak teragak-agak untuk pulangkan semula wang anda 200% atau lebih berkali-kali ganda sekiranya ia tidak asli (secara ilmiah dan saintifik).

Kami amat terharu dan bangga dengan tindakan anda yang sangat YAKIN dengan ikhtiar mengamalkan madu penawar petunjuk wahyu..Kami pun rasa tak layak untuk simpan duit anda jika Madu Tualang RAW Sifubee ini adalah madu yang tidak asli bukan dari lebah. Bagi kami, kepercayaan selama lebih 20 tahun sebagai pembekal madu ini lebih bernilai dari wang ringgit, apa gunanya kaya raya tetapi tiada keberkahannya.

BARANG SAMPAI BARU BAYAR / “Cash On Delivery”

Tak perlu keluar rumah untuk buat pembayaran. Tak perlu risau dengan masalah ‘SCAMMER’.  Hanya tunggu posmen NINJAVAN atau DHL sampai ke rumah dan bayar terus pada posmen.

TERKINI! PROMO IMUNE BOOSTER!

2 FREE-GIFT BERBALOI (BERNILAI RM30)

Jika anda order sekarang (Belian minima madu tualang 1kg), kami akan beri  10 unit MADU STIX MULTIFLORA dan EXTRA 100g Madu Tualang RAW Sifubee (dalam pack yang sama 1kg+100g)

FREE-GIFT ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat FREEGIFT ini HANYA jika anda order sekarang.

Pilih Pakej Dibawah :

Set Trial

500g Madu Tualang Raw Sifubee

PROMO 130

1.1kg Madu Tualang Raw Sifubee

200g Madu Habatussauda Sifubee

PROMO 6.6

1.1kg Madu Tualang Raw Sifubee

550g Madu Tualang Raw Sifubee

Free 10 pcs Madu Stix Multifloral

PROMO 250

2x 1.1kg Madu Tualang Raw Sifubee

+ 200g + 100g Madu Habatussauda Sifubee

+10 Madustix multifloral

PROMO 330

3x 1.1kg Madu Tualang Raw Sifubee

+ 500g + 100g Madu Habatussauda Sifubee

+10 Madustix multifloral

“Saya Minat Nak Jadi Agent Sifubee boleh ke?”

Mestilah boleh, kami ada Promosi untuk yang nak Sertai Sifubee sebagai Agent !!!

!!! RM500 SAHAJA !!!

Anda akan dapat

Wow!!, Untung RM500++

2x Ganda Untung Dari Modal!!!

Tapi kami tak mahu ramai! Jadi Offer Join Agent ini SANGAT TERHAD!! Siapa cepat dia dapat!!

Soalan Lazim

Insya Allah 100% asli kerana kami mendapatkan secara langsung dari petani atau pemburu madu hutan (lihat video pengambilan madu di atas). Kami juga melakukan ujian makmal di Unipeq UKM dan Institut Genom Malaysia. Madu kami juga selalu di ‘cross check’ oleh pelanggan-pelanggan madu kami (lihat bahagian ujian makmal Institut Genom Malaysia).

Madu kami kebanyakan berasal dari Riau, Sumbar, Bengkulu dan Jambi di Sumatera Indonesia dan sebahagian kecil di Semenanjung Malaysia. Semuanya dari lebah spesis ‘Apis Dorsata’ atau lebah tualang namun lebah tidak memiliki warganegara. Umumnya kualiti hampir sama di seluruh Nusantara.

Semua lapisan umur boleh amalkan/makan dari kanak-kanak hingga warga emas.

Biasanya kami sarankan melihat kepada kandungan pollen dan kekeruhan madu apabila bercampur air (khusus madu tualang RAW). Sila klik BUTTON TEMPAH SEKARANG untuk video pencerahan keaslian madu.

Madu dikategorikan sebagai makanan kesihatan dan bukan ubat khusus dan hanya perlu mematuhi Peraturan dan Akta Makanan 1985 dan madu kami diambil sampel secara berkala ole pihak KKM untuk memastikan kualiti memenuhi piawaian standard Akta Makanan 1985.

Bismillah, amalkan 2 sudu pagi sebelum makan dan 2 sudu sebelum tidur. Paling minimum 1 sudu sehari. Boleh juga buat air madu (3 sudu madu + 250ml air suam atau sejuk). Boleh makan lebih kerap jika sedang sakit.

Tiada pantang, kanak-kanak, remaja, dewasa, warga emas, wanita hamil, sedang menyusu baby semua boleh amalkan.

Boleh, madu kategori makanan sahaja, boleh rujuk saranan doktor.

Biasanya madu tualang RAW adalah bahan terpenting untuk digabungkan dengan bahan ‘superfood’ lain seperti bawang putih tunggal, halia bara, limau kasturi, lemon, cuka epal, kayu manis dan seumpamanya.

Oo itu teori sejak dahulu, hakikatnya secara ilmiah madu akan kristalize, madu yang ‘fresh’ disukai serangga dan ada proses penapaian/fermentasi akan hasilkan gas dan buih.

-DISCLAIMER-
*These statements have not been approved by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Testimonials found at here and/or from Sifubee Sdn Bhd are unverified results that have been forwarded to us by users of the Madu Sifubee Products, and may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

Sifubee Sdn. Bhd
103A, Industrial Centre Building,
UTM Tech Park, 81300 Skudai, Johor.
Tel: +60177784342

Privacy Policy

About Us

Contact Us